Top seminee arad

Seminee pe lemn - seminee rustice pe lemn

Respectul pentru traditie sta la originea acestei game. Lemnul, calcarul, piatra de rau, caramida, marmura de Portugal si metalul au aspectul lor natural, iar detaliile sunt specifice . Aceste modele sunt perfecte pentru a recreea atmosfera trecutului.

Top seminee arad

Seminee pe lemn - seminee clasice pe lemn

Ca punct de atractie al oricarui camin,semineul s-a bucurat de toata atentia si migala arhitectilor si a artistilor plastici. In aceasta gama, alegerea materialelor si sculpturile delicate pastreaza armonia,claritatea si echilibrul stilului clasic

Top seminee arad

Seminee pe lemn - seminee moderne pe lemn

Liniile acestor modele se imbina perfect cu designul unei incaperi moderne plecand de la stilul calasic retusat ca proportii si culori ajungand la adevarate tablouri vii , carora focul le ofera contraste cromatice clipa de clipa.

Top seminee arad

Seminee pe lemn - seminee futuriste pe lemn

Principala caracteristica a acestor modele este ineditul, sunt semimeuri “rebele” care nu se incadreaza in norme si sfideaza prin proportii, culori si materiale, care le ofera un aspect unic propulsandu-le cu un pas in viitor.

Top seminee arad

Seminee pe gaz

Semineele pe gaz reprezinta o solutie foarte practica dar in acelasi timp estetica de incalzire a locuintei. Pe langa faptul ca sunt foarte attractive ca aspect, semineele pe gaz sunt printre cele mai avansate sisteme de incalzire tin punct de vedere al eficientei. Combinand designul contemporan cu tehnolgia deultima ora , ofera caldura ,comfort si o nota certa de estetic locuintei dumneavoastra.

Top seminee arad

Seminee electrice

Semineele electrice produse de firma Dru combina frumusetea designului contemporan al unui semineu cu un sistem de operare unic care creaza cea mai realistica imagine a focului.

Conturul difuz al flacarii este o replica identica a unui semineu pe gaz si datorita tehnologiei unice cu LED ofera un consum minim de energie.

Avand un desing ce variaza subtil de la clasic la modern semineul electric Dru se potriveste oricarei locuinte.

Top seminee arad

Sobe clasice si sobe rustice pe lemne

Top seminee arad

Grilluri de gradina - cuptoare de gradina cu diverse modele de barbecue.

Grillurile sunt solutia simpla si practica pentru un gratar rapid servit cu famila sau prietenii. De asemenea au un aspect placut incadrandu-se foarte bine in ambianta unei gradini, a unui spatiu verde din apropierea casei.

Modelele prezentate au dimensuni variate in fuctie de spatiul de care dispuneti, si de ce nu in functie de numarul membrilor familiei dumneavoastra.

Call Now
Directions